Engelpunt

ENGEL. is een bedrijf met een lach. Vaak een uitbundige bulderende schaterlach, soms een kleine glimlach en een enkele keer pinken we een (vreugde)traantje weg. ENGEL. is óók een bedrijf waar oude tradities in ere worden gehouden en nieuwe worden geboren. Al sinds de oprichting in 2005 bedenkt eigenaar Sabien Engelenburg samen met haar team mooie producten om het leven te versieren. Niet voor niets gaat de naam ENGEL. gepaard met de woorden Celebrate Life. Ooit waren dat gekleurde stoffen vlaggen, daarna volgden fraaie papieren decoraties, tassen en het bamboe servies. Inmiddels is de collectie uitgegroeid tot een bonte verzameling prachtige producten. Voor het vieren van grote én kleine feestjes.

Lees meer

slingerklem

Geen gedoe meer met het ophangen van slingers. Met deze slingerklemmen wordt het een makkie. Klem de slingerklem in een hoek van de kamer of tussen muur en plafond en je bent klaar. Dan kan het echte feest beginnen.

Sun slinger van geryclede flessen

Hang de Sun slinger op en het is al feest! De slinger is erg lang (12 meter), waardoor je gemakkelijk een groot deel van een ruimte kunt benutten.
De Sun slinger is veel meer dan alleen een verjaardagsslinger. Een woondecoratie!!! Je kunt deze ook gebru
€37,50

Cool jongens slinger van stof

Cool hoort eigenlijk thuis op ieder jongensfeest. De slinger is erg lang (12 meter), waardoor je gemakkelijk een groot deel van een ruimte kunt benutten.
De Cool is veel meer dan alleen een verjaardagsslinger. Het is gewoon een woondecoratie!!! Je kunt
€37,50

etui zipper Dark Blue

Deze grote etui heeft meer dan genoeg plek voor je pennen en potloden. De geo driehoek en een passerdoos kunnen er ook ruimschoots bij.
Je ziet er niets van maar de etui is gemaakt van geryclede petflessen.
€13,95

Chief mini slinger van Engelpunt

Deze chief mini slinger van Engelpunt is erg leuk voor de baby-, peuter- en kleuterkamer. Hang deze aan de muur en de stoere, indianen en cowboysfeer zit er meteen goed in.
De slinger is ook een erg leuk kraamcadeau

De slinger heeft prachtige afbeeld
€15,00

DIY stars blue slinger

Maak je eigen slinger met deze DIY stars blue slinger van Engel. In de verpakking zitten 4 stickervellen met sterren die je zelf aan het koord kunt hangen. Helemaal naar eigen wens en creativiteit uiteraard. Het blauwe koord is 5 meter lang en bijgesloten
€12,50

Elephant shopper, large

Dit is eigenlijk voor de moeders! Deze tas is handig voor een boodschapje bij de slager, bakker, supermarkt. Maar thuis kun je de shopper ook goed gebruiken. Leuk voor je sjaaltjes, panty's, tijdschriften of welk creatief doel je verzint!
€12,49

AANBIEDING

petrol Honeycomb ball

Prachtige petrol honeycomb ball (honingraat) die je ter decoratie ophangt. Leuk voor bij een verjaardagsfeest of speciale gelegenheid. Maar ook erg mooi in een trapgat of bijvoorbeeld een ongezellig hoekje in huis.
€4,95 €3,25

papieren rietjes

Zakje met 25 papieren rietjes. Beter voor het milieu en erg gezellig op tafel.

AANBIEDING

turquoise honeycomb ball

Prachtige bol die je ter decoratie ophangt. Leuk voor bij een verjaardagsfeest of speciale gelegenheid. Maar ook erg mooi in een trapgat of bijvoorbeeld een ongezellig hoekje in huis.
€4,95 €3,25
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »