Overweldigende sinterklaas en kerst

  • Geplaatst op
  • Door Margriet Dijks
  • 0
Overweldigende sinterklaas en kerst

De feestdagen zijn voor veel kinderen overweldigend. Veel kadootjes, vaak zijn dit schreeuwerige en felgekleurde cadeaus. Want dat daagt kinderen uit. Maar is dat altijd wel zo? En ben je er als ouder altijd blij mee?

De Sinterklaas en Kerstperiode is aangebroken

En voor je kind houdt dit vaak in dat er veel nieuw speelgoed in huis komt. Dingen die ze graag willen hebben, die vaak uit schreeuwerige speelgoedboeken is uitgezocht. Vol kleur, geluid!

Toen onze kinderen klein waren, deden we er hier thuis net zo hard aan mee. We zochten de meest praktische aangekruiste artikelen uit. Spullen waarvan we dachten dat ze er veel mee zouden spelen, hun geld waard zouden zijn. Persoonlijk probeerde ik altijd te regelen dat het spullen waren die goed in ons eigen interieur pasten maar dat lukt natuurlijk niet altijd. Verder krijgt je kind ook cadeaus van anderen waardoor het nog lastiger wordt.

Maar zeg nou eerlijk... het is overweldigend allemaal. Niet alleen voor jou... want hoe zet je die spullen weer leuk in de mooi gestylde kamer (haha) maar ook voor je kind. Kinderen hebben thuis in hun slaapkamer ook een plek nodig om de rust van de dag terug te vinden en te kunnen ontspannen.
Dat lukt vaak beter met rustige kleuren om je heen.

Maar ja, in de praktijk wordt je kind het gelukkigst van het nieuwste Nerf pistool, mooiste lego of playmobiel set. En bij ons worden ook veel spellen gespeeld, ook op de computer. Dat hoort bij de leeftijd, bij je jeugd en dat moet je je kind zeker niet ontnemen.
Want je kind wil erbij horen en hetzelfde hebben als vriendjes. Allemaal zo logisch.

Maar doe je zelf (en je kind) stiekem een plezier. Geef ook iets waar jezelf ontzettend blij van wordt. Omdat het speelgoed net bijzonderder is dan gewone speelgoed. En je dat als ouder inziet voor je kind. Of omdat het zo leuk staat in de slaapkamer of in je woonkamer.

Bij ons kun je tanks en auto's kopen in rustige kleuren en van hout. Voor de kleinsten prachtige vormenstoven. Voor die mooie slaapkamer pluche dierenkoppen, leuke woonslingers en muurstickers.
Neem eens een kijkje en laat je verrassen.

Namens ons hele fijne feestdagen. Maak er mooie, liefdevolle dagen van en geniet van je familie om je heen!
Liefs, Margriet

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Tags
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »