De leukste kraamcadeaus voor jongetjes en hun ouders!

  • Geplaatst op
  • Door Margriet Dijks
  • 0
De leukste kraamcadeaus voor jongetjes en hun ouders!

Luiertaarten, babykleding.. het is allemaal leuk maar zo standaard. Wil je echt iets bijzonders geven bij een babyshower of wanneer je op kraamvisite gaat. Zoek dan naar iets wat ouders ook mooi vinden staan in hun interieur.

Yeah! Een jongetje geboren! Maar wat geef je hem en zijn ouders?

Altijd leuk en spannend. De geboorte van een kindje. Voor meisjes is er veel leuks te bedenken, maar voor jongens lijkt het vaak moeilijker. Dat is niet zo. Je moet alleen vaak beter zoeken. Want in de winkels wordt het gewoon veel minder (leuk) uitgestald. Iets wat ik persoonlijk heel erg jammer vind, want er zijn zoveel mooie en leuke jongensspullen te koop.

Natuurlijk is een luiertaart een handig cadeau. Want je weet zeker dat de ouders het gebruiken. En het staat leuk. Maar je geeft wel iets wat maar heel tijdelijk te gebruiken is. Met kleertjes is het eigenlijk hetzelfde. Jonge ouders krijgen vaak veel kleding en hebben veelal zelf ook al veel gekocht of gekregen. Met als gevolg een volle kledingkast, dus heel veel mooie spullen die op de plank blijven liggen.

Je hoeft natuurlijk ook niet iets te kopen waar een baby direct iets aan heeft. Want hoe leuk is het om juist iets te geven wat het kindje echt zelf kan vastpakken, mee kan spelen of kan gebruiken. Bijvoorbeeld een vormenstoof of een rugzakje om mee te nemen naar de opvang, peuter- of kleuterschool?
We verkopen zelf ook veel dierenkoppen van Wild&Soft voor in de babykamer. Allemaal cadeaus waar ouders ook heel gelukkig van worden. En die mooi staan in veel interieurs!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »